Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Τετάρτη 21/12




15/12/2016
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σήμερα 15/12 το μεσημέρι στο κτίριο της Λ.Αλεξάνδρας απολυθήκανε τρεις (3)  συναδέλφισσες από το τμήμα Retention της Διεύθυνσης Πωλήσεων.

Τρεις (3) συναδέλφισσες χαμηλόμισθες, κάποιες μητέρες και αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών, από τις οποίες το όφελος της εταιρείας, με την απόλυσή τους, είναι για άλλη μια φορά μηδαμινό.

Απολύσεις χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση και χωρίς να υπάρχει λόγος απόδοσης ή παραγωγικότητας σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ίδιων των συναδέλφων τους.

Το τμήμα βγήκε εκτός τηλεφωνικού κέντρου και μαζί με το ΔΣ του σωματείου ζητήσανε εξηγήσεις και συνάντηση από την εργοδοσία. Ο τρόπος με τον οποίο έγινε φωνάζοντας κάθε μία ξεχωριστά στο γραφείο και απαιτώντας από τους υπόλοιπους να συνεχίσουν να δουλεύουν ανενόχλητοι, περιμένοντας τον επόμενο, δείχνει την αμείλικτη στάση πλέον της εργοδοσίας.

Χαιρετίζουμε την στάση των συναδέλφων να αντιδράσουν, καθώς διαφορετικά μπορεί ακόμη η εργοδοσία να απέλυε κόσμο, και καλούμε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την ερχόμενη Τετάρτη 21/12/2016 στο Αμφιθέατρο της Λ.Αλεξάνδρας στις 17:30.

Ελάτε να συναποφασίσουμε και να οργανώσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε πλέον να αντισταθούμε.

Τα δάκρυα και τα θλιμμένα πρόσωπα των συναδέλφων μας πρέπει να μας ενώσουν και να μας πεισμώσουν ενάντια στην αδιαλλαξία και την απάθεια των εργοδοτών μας.


Το ΔΣ του Σωματείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου