Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Καλή χρονιά και καλούς αγώνες

Σωματείο Εργαζομένων Cyta Hellas
cytahellasse@gmail.com – http://cytahellasse.blogspot.gr


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ευχόμαστε, όσοι έχουν την οικονομική και φυσική δυνατότητα, να περάσουν όμορφα τις γιορτές με τον ξεχωριστό τρόπο που επιθυμεί ο καθένας. Ευελπιστούμε να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε με διάθεση να υπερασπιστούμε τα εργασιακά μας δικαιώματα, τα οποία δεν πρόκειται να μας χαριστούν και δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένα για κανένα μας.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτές τις μέρες υπάρχουν και συνάδελφοι αλλά και συνάνθρωποί μας οι οποίοι δεν απολαμβάνουν το προνόμιο να μπορούν να γιορτάσουν και να βιώσουν το χαρούμενο αυτό κλίμα που καλλιεργείται υποκριτικά και συστηματικά από κάποιους.

Όλοι αυτοί, κυβέρνηση - μεγαλοεπιχειρηματίες – εφοπλιστές, που φροντίζουν ώστε η πλειοψηφία της κοινωνίας απλώς να επιβιώνει εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα, θέλουν αυτές τις εορταστικές μέρες να είμαστε όλοι αγαπημένοι και χαρούμενοι, ξαφνικά, ξεχνώντας ότι μας εκμεταλλεύονται καθημερινά και κερδοσκοπούν από την δική μας εργασία.

Το μυαλό μας ας είναι μαζί με αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη συμπαράστασης και ας φροντίσουμε να είναι μαζί τους και η έμπρακτη αλληλεγγύη και βοήθειά μας.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι αύριο Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου συλλέγουμε για τις οικογένειες των πληγέντων στην Μάνδρα τα παρακάτω αγαθά:


·         Απορρυπαντικά
·         Χαρτικά
·         Ξηρά τροφή
·         Σχολικά είδη
·         Παιχνίδια



Στο κτίριο της Λ. Αλεξάνδρας υπεύθυνος για την παραλαβή είναι ο συνάδελφος  Βαγγέλης Κολτσίδης ενώ στο κτίριο της Μεταμόρφωσης ο Προκόπης Προκοπίου. Στο κτίριο της Πυλαίας υπεύθυνη παραλαβής  είναι η συνάδελφος Μαίρη Χατζηκωστή. Συνάδελφοι εκτός αυτών των κτιρίων που θέλουν να συνεισφέρουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το mail του Σωματείου.

Το κομμάτι όμως που χρειάζεται μεγαλύτερη ενίσχυση είναι αυτό της φυσικής παρουσίας και συνδρομής στις εργασίες αποκατάστασης. Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος ζητάει κόσμο όλες τις μέρες και όλες τις ώρες. Για το λόγο αυτό όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν με το email του Σωματείου και να ενημερώσουν για το πότε είναι διαθέσιμοι.

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Εκ μέρους του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου