Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Τετάρτη 1/11 17:30 στο αμφιθέατρο της Λ. Αλεξάνδρας





25/10/2017

                                                                       
 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Την επόμενη Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 17:30 στο αμφιθέατρο της Λ. Αλεξάνδρας θα διεξαχθεί η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου εργαζομένων της Cyta Hellas.

Στην ημερήσια διάταξη συμπεριλαμβάνονται ο απολογισμός δράσης και διαχείρισης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η ψηφοφορία ανάδειξης Εφορευτικής Επιτροπής για τις επερχόμενες εκλογές του επιχειρησιακού μας σωματείου.

Οι διαδικασίες εξαγοράς της Cyta Hellas, όποια κι αν είναι η κατάληξή τους, δεν θα είναι θετικές σε ότι αφορά τις συνθήκες και τους όρους εργασίας μας.

Οι επιχειρηματίες κάνουν τα δικά τους πλάνα στα οποία δεν θα μας ζητηθεί ποτέ η δική μας γνώμη.

Εμείς, όλοι εργαζόμενοι, Cyta και άλλων εταιρειών ενοικίασης, 4ώροι – 6ώροι ή πλήρους απασχόλησης, υπάλληλοι πρακτικής, ασχέτως συμβάσεων και σχέσεων εργασίας με την εταιρεία έχουμε κοινά συμφέροντα, προβλήματα και ανησυχίες.

Επάνω σε αυτά πρέπει να δουλέψουμε, να καταστρώσουμε τα δικά μας πλάνα, να διαμορφώσουμε στόχους και να διεκδικήσουμε την επίτευξη αυτών.

Ο μόνος πιθανός δρόμος για να επιτευχθεί αυτό είναι μέσα από συλλογικές διαδικασίες, καθώς οι ατομικές αναζητήσεις λύσεων είναι αδιέξοδες και  πολύ πιο εύκολες να αντιμετωπιστούν και να αναχαιτιστούν.

Ενόψει των ιδιαίτερα κρίσιμων και δύσκολων συνθηκών που αναμένεται να αντιμετωπίσουμε στους εργασιακούς μας χώρους χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και να δυναμώσουμε το επιχειρησιακό μας σωματείο.

Συμμετέχοντας και αποφασίζοντας οι ίδιοι για το παρόν και το μέλλον μας χωρίς να αφήνουμε την έκβαση όλων αυτών στην τύχη ή σε άλλα χέρια.

Δίνουμε μαζικά το παρών, ψηφίζουμε και καταθέτουμε τις απόψεις μας την επόμενη

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 17:30 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ


Εκ μέρους του ΔΣ του σωματείου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου