Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Γενική Συνέλευση Δευτέρα 09/10 17:30 στο αμφιθέατρο της Λ. Αλεξάνδρας 128Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η διαδικασία πώλησης της εταιρείας με οποιαδήποτε μορφή, εξαγοράς  ή συγχώνευσης, έχει ξεκινήσει. Καθημερινά ενημερωνόμαστε από διάφορα μέσα, ηλεκτρονικά και έντυπα, για τους τρεις πλέον πιθανούς νέους εργοδότες μας.

Η ενημέρωση κυρίως επικεντρώνεται στα χιλιόμετρα οπτικών ινών που διαθέτει η εταιρεία, τους οικιακούς και εταιρικούς της πελάτες καθώς και στις σύγχρονες υποδομές σε τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό που διαθέτει.

Σπάνιες είναι οι αναφορές στους 750 εργαζόμενους που διαθέτει η εταιρεία ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το εργασιακό μέλλον αυτών. Αν κρίνουμε από τις προηγούμενες εξαγορές – συγχωνεύσεις εταιρειών του κλάδου μας, αλλά και όχι μόνο σε αυτόν, κρίνεται εξαιρετικά δυσοίωνο.

Η αναφορά εξάλλου από τα αστικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για το μέλλον των εργαζομένων είναι κενού περιεχομένου. Καθώς για τους ιδιοκτήτες αυτών σημασία έχει η «υγιής» επιχειρηματικότητα και η αναζήτηση του μέγιστου δυνατού κέρδους, ασχέτων των επιπτώσεων που θα έχει αυτό, στην υγεία της κοινωνίας, των εργαζομένων και τους όρους ζωής που διαμορφώνονται εξ’ αυτών.

Οι μόνοι που πρέπει και μπορούμε να ενδιαφερθούμε για το εργασιακό μας μέλλον είμαστε όλοι εμείς συνάδελφοι που όλα αυτά τα χρόνια εργαζόμαστε και συμβάλλουμε καίρια στην λειτουργία της εταιρείας. Αν δεν διεκδικήσουμε, εμείς, συλλογικά την διατήρηση και επαύξηση των δικαιωμάτων μας δεν πρόκειται να το κάνει κανείς άλλος.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην διαμόρφωση των μέσων και των τρόπων με τους οποίους μπορούμε να επιτύχουμε αυτό στην Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:30 στο αμφιθέατρο του κτιρίου της Λ. Αλεξάνδρας 128.

Συμμετέχουμε μαζικά στις συλλογικές διαδικασίες  του σωματείου μας καθορίζοντας οι ίδιοι τις ζωές μας.

Με γνώμονα την συναδελφική αλληλεγγύη, την οργάνωση και τον μεθοδικό αγώνα μέχρι την επίτευξη των στόχων μας.


Εκ μέρους του ΔΣ του σωματείουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου