Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Όλοι στη Γενική Συνέλευση Τετάρτη 26/6 17:30 στο κτίριο της Αδριανείου Αποφασίζουμε για το μέλλον μας και το μέλλον του Σωματείου μας


Η ανάγκη οργανωμένης και συλλογικής διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας εξακολουθεί να υπάρχει στην καινούργια εταιρεία. Πολλοί συνάδελφοι βιώνουμε ήδη στην καθημερινότητά μας την εντατικοποίηση της εργασίας, ενώ μας φέρνουν για υπογραφή τροποποιητικές συμβάσεις για 9ωρο και μειώσεις αποδοχών των standby.

Οι εκβιασμοί και οι απειλές των στελεχών της Vodafone, σε όσους δεν συμφωνούν με τις παραπάνω δυσμενείς αλλαγές για τους εργαζόμενους, αποτελεί κοινή μέθοδο επιβολής των αποφάσεων της διοίκησης. Φαίνεται ότι δεν έχουν μάθει να ακούνε διαφορετικές απόψεις και ότι δεν είναι και πολύ προαιρετική η υπογραφή μας στις βλαπτικές μεταβολές των συμβάσεων μας.

Ασφαλώς στην συνέχεια, εφόσον καταφέρουν να μεταπείσουν, οποιονδήποτε εύλογα θέλει να σκεφτεί ή διαφωνεί με τις αποφάσεις αυτές εμφανίζονται ξανά φιλικοί και σε χτυπάνε στην πλάτη συναδελφικά και αλληλέγγυα.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι τα συμφέροντά των εργαζόμενων δεν ταυτίζονται με τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών και των στελεχών τους. Οι οποίοι χρυσοπληρώνονται για να διασφαλίζουν ότι όλοι θα είμαστε υπάκουοι και θα δεχόμαστε άβουλα την επέκταση του ωραρίου μας σε ωραίο περιτύλιγμα.

Καλούμε όλα τα μέλη του Σωματείου μας να παρευρεθούν στην εξ αναβολής  Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 17:30 στο κτίριο της Αδριανείου (Αδριανείου 2  και Παπαδά)  με θέμα το μέλλον του Σωματείου.

Αναμένουμε όλα τα μέλη του Σωματείου να δώσουν το παρών

Εκ μέρους του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου