Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ CYTA HELLAS ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 17:30


Σωματείο Εργαζομένων Cyta Hellas
cytahellasse@gmail.com – http://cytahellasse.blogspot.gr


12/03/2018
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η εργοδοσία παρά τις επανειλημμένες μας ερωτήσεις/οχλήσεις δεν φαίνεται να έχει διάθεση να ενημερώσει τους 720 εργαζόμενους για το μέλλον που τους επιφυλάσσει η επικείμενη πώληση στη Vodafone.

Δεν φαίνεται όμως να είναι το ίδιο απρόθυμη να χειροτερέψει ακόμα περισσότερο τους όρους εργασίας μας. Δεν αναπληρώνει κανέναν από τους συναδέλφους που αποχωρούν, μην αντέχοντας άλλο την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, φορτώνοντας επιπλέον δουλειά σε αυτούς που μένουν πίσω.

Στα ήδη υποστελεχωμένα τμήματα εντατικοποιεί την εργασία μιλώντας για στατιστικά και KPIs. Μας καλεί να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά γιατί η Vodafone θέλει να μας αγοράσει με όλους του πελάτες αλλά παρ’ όλα αυτά μειώνει τους συναδέλφους στην βραδινή βάρδια του 1Α αφήνοντας μόνο ένα συνάδελφο να εργάζεται από τις 23:00 έως τις 07:00.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά απομακρύνει (=απολύει) και συνάδελφο από το τηλεφωνικό κέντρο λόγω του ότι είτε επιδεινώθηκε είτε του προκλήθηκε (από την εργασία του στο τηλεφωνικό κέντρο) σοβαρό μόνιμο πρόβλημα με την ακοή του.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες ,

Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει έτσι γιατί αυτομάτως θα σημαίνει ότι δεχόμαστε τη συνέχιση της επίθεσης στα εργασιακά μας δικαιώματα.

Σας καλούμε όλους στη Γενική συνέλευση του Σωματείου τη Δευτέρα 19 Μαρτίου και ώρα 17:30 στο αμφιθέατρο του κτιρίου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ώστε να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις για το πώς θα διεκδικήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα αιτήματά μας:


·         Καμία απόλυση - καμία βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές μας συνθήκες
·         Άμεση υπογραφή ΕΣΣΕ
·         Συμβάσεις αορίστου χρόνου και πλήρους απασχόλησης για όλους τους εργαζομένους
·         Καμία παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ CYTA HELLAS
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 17:30

Εκ μέρους του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου