Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Προς τα μέλη του σωματείου



Καλησπέρα συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι αιτήσεις υποψηφιότητας για τις εκλογές της 22/11 του σωματείου θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 19/11.

Κυρίως για τους συναδέλφους εκτός Αττικής:

Επισυνάπτουμε τα έντυπα τα οποία θα χρειαστείτε (βλ. στο τέλος της ανακοίνωσης). Καθότι θα υπάρχει μία κάλπη, η οποία θα ξεκινήσει από το κτήριο της Αλεξάνδρας και θα καταλήξει στη Μεταμόρφωση, σκοπός είναι να κατατεθούν στην κάλπη όλες οι επιστολικές στη Μεταμόρφωση από το δικαστικό επιμελητή που θα ορίσει ο δικηγορικός σύλλογος. 

Συμπεριλαμβάνουμε την αίτηση εγγραφής στο σωματείο, μία υπεύθυνη δήλωση που θα πιστοποιεί ότι είστε εσείς που ψηφίσατε και την αίτηση υποψηφιότητας στις εκλογές σε περίπτωση που κάποιος θέλει να κατέβει υποψήφιος. 

Καλό θα ήταν οι νέες αιτήσεις εγγραφής στο σωματείο να σταλούν ηλεκτρονικά σε κάποιον από εμάς ή στο mail του σωματείου πριν από τις εκλογές. Επειδή τα ψηφοδέλτια θα καταρτιστούν από εμάς μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας, ενημερώστε μας όποιοι ενδιαφέρεστε ώστε να σας τα αποστείλουμε στις 20/11. Ο κάθε ένας μπορεί να βάλει στον αντίστοιχο φάκελο μόνο το όποιο ψηφοδέλτιο επιθυμεί. Οι υπεύθυνες δηλώσεις να είναι στο φάκελο αποστολής και σε καμία περίπτωση μέσα σε φάκελο με ψηφοδέλτιο για να διασφαλιστεί και το μυστικό της ψηφοφορίας.

Οι φάκελοι αποστολής, που εσωκλείουν την υπεύθυνη δήλωση και τους φακέλους ψήφου, αποστέλλονται προς:

Χλόης 88, Μεταμόρφωση Αττικής, ΤΚ 14452
Υπόψιν Εφορευτικής Επιτροπής: Μουτσιανά Μ., Γκουτζουρής Δ., Κώτσιας Λ.

Καλό όμως θα ήταν ο φάκελος αποστολής να φύγει με courier από τις 21/11 ώστε να είναι Μεταμόρφωση 22/11. Τα έξοδα αποστολής των επιστολικών θα συμψηφιστούν με τους αντίστοιχους μήνες πληρωμής στο σωματείο (1€ εγγραφή, 2€ ο μήνας).

Τέλος, σας ενημερώνουμε και ένα IBAN σε περίπτωση που κάποιος θέλει να δώσει κάποιο ποσό (ό, τι μπορεί) για προηγούμενους μήνες στο σωματείο.

GR77 0171 7490 0067 4911 4965 254 Προκοπίου Προκόπης (Ταμίας απερχόμενου Δ.Σ.)

με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη Σωματείο ώστε να εξαχθούν και οι αντίστοιχες αποδείξεις πληρωμής.

Είμαστε στη διάθεσή όλων για τις διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Η εφορευτική επιτροπή
Μουτσιανά Μαρία 6944177006
Γκουτζουρής Δημήτριος 6957207103
Κώτσιας Λάμπρος- Παναγιώτης 6939137885






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου