Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Γενική Απεργία Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2016
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ CYTA HELLAS
ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 04/02/16

02/02/2016

Συναδέλφισσες/Συνάδελφοι,
Έξι χρόνια συνεχούς λιτότητας, τρία-μέχρι στιγμής- Μνημόνια με εκατοντάδες αντί-εργατικούς νόμους και η ιστορία αυτή μοιάζει σα να μην έχει τέλος.
Το σύστημα αξιών (αν υπήρξε ποτέ) της υπάρχουσας πολιτικής ζωής έχει πλέον καταρρεύσει και είναι πια ηλίου φαεινότερο πως δεν υπάρχουν «Πολιτικοί Μεσσίες-Σωτήρες». Το παραμύθι αυτό τελείωσε!
Από το 2010 μέχρι και σήμερα η ελληνική κοινωνία πνέει τα λοίσθια και οι εκάστοτε κυβερνήσεις δείχνουν απρόθυμες να απλώσουν χέρι βοηθείας και να προστατεύσουν τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες τα μέλη των οποίων με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται ραγδαία. Η επιχείρηση φτωχοποίησης των λαών και δη του ελληνικού βρίσκεται σε εξέλιξη.
Και ερχόμαστε στο τώρα όπου το προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό έρχεται να μας πλήξει για μια ακόμα φορά. Δεν είναι μόνο οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί, οι αγρότες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που πρόκειται να ζημιωθούν αλλά όλοι μας. Ένα νομοσχέδιο που σκοπεύει να καταδικάσει στην αθλιότητα τη δική μας γενιά αλλά και τις επόμενες.
Οφείλουμε λοιπόν στους ίδιους μας τους εαυτούς να βρούμε τη δύναμη και τον τρόπο να σταθούμε στα πόδια μας, χωρίς κομματικά δεκανίκια, και να προσπαθήσουμε να παλέψουμε και να αντισταθούμε μέσα από μαζικούς αγώνες στους δρόμους για κάτι διαφορετικό και καλύτερο από αυτό που μας «προσφέρουν». Να μη τους αφήσουμε να μας εξοντώσουν. Πάντα στο χέρι μας ήταν, είναι και θα είναι. Αρκεί να το θελήσουμε και να το πιστέψουμε.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου