Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25/01/16


ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ CYTAHELLAS
ΣΤΗΝ 3η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 25/01
18/01/2016
Συναδέλφισσες/Συνάδελφοι,

Την ερχόμενη Δευτέρα 25/01 στις 17:30 στο Αμφιθέατρο του ισογείου στο κτίριο της Λ.Αλεξάνδρας 128 στην Αθήνα θα διεξαχθεί η 3η κατά σειρά Γενική Συνέλευση του επιχειρησιακού σωματείου μας.

Ενόψει της έναρξης των διαδικασιών διαβουλεύσεων μεταξύ της κυβέρνησης και των “ εταίρων ” μας σχετικά με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, η πρόταση που έχει κατατεθεί από πλευράς της κυβέρνησης αποτελεί ήδη άλλο ένα πλήγμα για τα πλατιά λαϊκά στρώματα, τους μισθωτούς, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες αλλά και συνταξιούχους.

Το σύνολο των εργαζομένων καλείται για άλλη μια φόρα να πληρώσει την απληστία και ιδιοτέλεια των μεγάλων εργοδοτών, των πολυεθνικών, του εγχώριου και διεθνούς κεφαλαίου στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει και προσπαθούν να επωφεληθούν φορτώνοντας το βάρος στα κατώτερα κοινωνικά στρώματα.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσέλευσης και συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση ώστε να συζητήσουμε εκτενέστερα τα προτεινόμενα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα, να αναζητήσουμε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης και σχεδιασμού κινητοποιήσεων, συντονισμένων μαζικών δράσεων με προοπτική κλιμάκωσης το προσεχές διάστημα.

Επιπλέον θέματα που θα συζητηθούν είναι η ανάγκη υπογραφής Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Ειδικότερα τι ορίζει, τι εξασφαλίζει και για ποιο λόγο αποτελεί θεμελιώδη διεκδίκηση των οργανωμένων εργαζομένων στα συνδικάτα του χώρου μας αλλά και στους υπόλοιπους κλάδους.

Ενδεικτικό της σπουδαιότητας της ΕΣΣΕ αλλά και της στάσης των εργοδοτών γενικότερα ως προς το ζήτημα, αποτελεί η δια στόματος άρνηση του Γενικού Διευθυντή της Cyta Hellas να συζητηθεί  οτιδήποτε σχετικά με αυτό, στην τελευταία συνάντηση μεταξύ εργοδοσίας και Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας.

Θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση σχετικά με την συνάντηση αυτή, με τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν και τις αποφάσεις που εκκρεμούν. Επιθυμούμε να ακούσουμε τις απόψεις σας και να διαμορφώσουμε μαζί το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούμε συλλογικά, ενωμένα και αποφασισμένα στον κοινό μας στόχο, στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και ελευθεριών μας.

Εκ μέρους του ΔΣ του σωματείουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου