Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Εκλογές Ανάδειξης Οργάνων Σωματείου

Σωματείο Εργαζομένων CYTA HELLAS

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015, ολοκληρώθηκε η 1η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας.
Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν :
  • Ορισμός Ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών για το ΔΣ
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
Βάσει των αποφάσεων που ελήφθησαν το Σωματείο Εργαζομένων CYTA Ελλάδος καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν για την ανακήρυξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στα δευτεροβάθμια σωματεία και ομοσπονδίες. Κάλπες θα στηθούν στα κτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Μεταμόρφωσης, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 και με ώρες διεξαγωγής 10:00-12:00 και 13:00-15:00 αντίστοιχα.
Θα ενημερωθείτε προσεχώς με νέα επιστολή για τους επακριβείς χώρους διεξαγωγής εντός των δυο αυτών κτιρίων. Οι συνάδελφοι από την επαρχία θα μπορούν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο βάσει διαδικασίας που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σωματείου.
Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Σωματείου αλλά και όσα εγγραφούν έως την ημέρα των εκλογών (4 Νοεμβρίου 2015)  εφόσον είναι ταμειακώς εντάξει. Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να βάλουν υποψηφιότητα θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στην εφορευτική επιτροπή. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 1η Νοεμβρίου 2015
Οι ψηφοφόροι την ημέρα των εκλογών, θα πρέπει απαραιτήτως να είναι εφοδιασμένοι με την ταυτότητα τους και βιβλιάριο υγείας του Κοινωνικού Φορέα Ασφάλισης (ΙΚΑ) προκειμένου να μπορούν να ψηφίσουν.
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του σωματείου η αίτηση υποψηφιότητας καθώς και η διαδικασία της επιστολικής ψήφου.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

Εκ της Εφορευτικής Επιτροπής για το Σωματείο Εργαζομένων CYTA HELLAS
Μαστοράκης Γιώργος  (Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6977641316)
Βοντετσιάνου Μαρία  (Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6951784127 - 6973424493)
Ντουμανάκου Στέλλα (Mail st.ntoum@hotmail.com)